اینترفاز بخشی از چرخه سلولی است که با تغییرات قابل مشاهده در زیر پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربی همراه نیست و شامل فازهای G1 ، S و G2 است. در طول اینترفاز ، سلول رشد میکند (G1) ، DNA خود را (S) تکثیر میکند و برای میتوز (G2) آماده میشود. یک سلول در فاز را نباید با یک سلول در حالت استراحت اشتباه گرفت ، که نشان دهنده بیشتر عمر سلول است. اصطلاح بی حرکت (یعنی در حالت استراحت) گمراه کننده است زیرا سلول بی حرکت بسیار مشغول سنتز پروتئینها ، کپی کردن DNA در RNA ، جذب مواد خارج سلول ، پردازش سیگنالها است که فقط چند مورد را نام برد. سلول فقط به معنای تقسیم سلول در حالت استراحت است (یعنی سلول از چرخه سلول خارج شده است ، G0).
دانلود پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربی
اینترفاز فاز چرخه سلولی است که در آن پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربی بیشتر عمر خود را میگذراند. در طول اینترفاز ، سلول DNA خود را برای آماده سازی برای میتوز کپی میکند. [1] اینترفاز مرحله "زندگی روزمره" یا متابولیسم سلول است ، که در آن سلول مواد مغذی را دریافت کرده و آنها را متابولیزه میکند ، رشد میکند ، DNA آن را میخواند و سایر عملکردهای سلولی "طبیعی" را انجام میدهد. [1] این مرحله قبلاً مرحله استراحت نامیده میشد. با این حال ، اینترفاز سلولی را که به راحتی در حال استراحت است توصیف نمیکند. بلکه سلول زندگی میکند و برای تقسیم سلول بعدی آماده میشود ، بنابراین نام تغییر میکند. یک تصور غلط رایج این است که اینترفاز اولین مرحله از میتوز است ، اما از آنجا که میتوز تقسیم هسته است ، پروفاز در واقع اولین مرحله است. [2]
دانلود رایگان پاورپوینت زیست شناسی یازدهم تجربی فصل ششم
در اینترفاز ، سلول برای پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربیمیوز آماده میشود. سلولهای سوماتیک یا سلولهای دیپلوئید طبیعی بدن برای تولید مثل از طریق تقسیم سلولی دچار میتوز میشوند ، در حالی که سلولهای زایای دیپلوئید (یعنی اسپرماتوسیتهای اولیه و تخمکهای اولیه) تحت میوز قرار میگیرند و گمتهایهاپلوئید (به عنوان مثال اسپرم) تشکیل میدهند. و تخمک گذاری) به منظور تولید مثل جنسی.
- فهرست
- 1 مرحله بین فاز
- 2 اینترفاز در توالی فرآیندهای سلولی
- 2.1 اینترفاز و چرخه سلولی
- 2.2 اینترفاز و سایر فرآیندهای سلولی
- 3 همچنین مراجعه کنید
- 4 منبع
مراحل بین فاز
سه مرحله از اینترفاز سلول وجود دارد که هر مرحله با بررسی مرحله تکمیل مرحله قبل از رفتن به مرحله دیگر ، به پایان میرسد. مراحل بین فاز عبارتند از:
G1 (شکاف 1) ، که در آن سلول رشد میکند و به طور طبیعی کار میکند. در این مدت ، مقدار زیادی سنتز پروتئین اتفاق میافتد و سلول رشد میکند (تقریباً دو برابر اندازه اصلی آن) - اندامکهای بیشتری تولید میشود و حجم سیتوپلاسم افزایش مییابد. اگر سلول نیازی به تقسیم مجدد نداشته باشد ، وارد G0 میشود.
اسلاید فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربی
سنتز (S) ، که در آن سلول DNA خود را سنتز میکند و مقدار DNA دو برابر میشود ، اما تعداد کروموزومها ثابت میماند (با همانندسازی نیمه محافظه کارانه).
G2 (شکاف 2) ، که در آن سلول رشد خود را برای آماده سازی برای تقسیم از سر میگیرد. میتوکندری تقسیم شده و سلول تا شروع میتوز به رشد خود ادامه میدهد. در گیاهان ، کلروپلاستها نیز در طول G2 تقسیم میشوند.
بعلاوه ، بعضی از سلولها که به طور مکرر تقسیم نمیشوند یا هرگز وارد مرحلهای به نام G0 (شکاف صفر) نمیشوند ، مرحلهای است که از فاز جدا شده یا G1 گسترش یافته است.
پاورپوینتهای زیست شناسی یازدهم تجربی
مدت زمان سپری شده در اینترفاز و در هر مرحله از پاورپوینت فصل ششم زیست شناسی یازدهم تجربی متغیر است و هم به نوع سلول و هم به ارگانیزمیکه به آن تعلق دارد بستگی دارد. بیشتر سلولهای پستانداران بالغ حدود 24 ساعت در فاز میگذرانند. این حدود 90٪ -96٪ کل زمان در تقسیم سلول را نشان میدهد. [4] این فاز شامل مراحل G1 ، S و G2 است. با این حال ، میتوز و سیتوکینزیس از اینترفاز جدا هستند.
رشتههای DNA DNA را میتوان در طی پردازش سطحی با دو فرآیند اصلی بازیابی کرد. [5] اولین فرآیند ، اتصال انتهایی غیر همولوگ (NHEJ) ، میتواند دو انتهای شکسته DNA را در فازهای G1 ، S و G2 بین فاز به هم متصل کند. فرآیند دوم ، ترمیم نوترکیبی همولوگ (HRR) ، در ترمیم وقفههای دو رشته دقیق تر از NHEJ است. با این حال ، HRR فقط در مراحل S و G2 اینترفاز فعال است ، وقتی که تکثیر DNA یا جزئی است یا کامل ، زیرا HRR به دو کروموزوم همولوگ مجاور احتیاج دارد.